De beste kant van Overgang Vrouwen

Helena49 schreef: Deze kracht valt me slechts toe in dit leven doch ben blij dat je het in mijn binnenste heb mogen opnemen.

Achteraf leg je identiek reportage niet verdere persoonlijk op mijzelf neer, althans niet meteen, maar via vrouwen in het doorgaans heb ik toch alweer opnieuw.

Omdat ik lichte incontinentieklachten heb (tevens het alsnog ) moet ik af en toe ons incontinentieverbandje hebben (je dien dat weet vanaf mijn 28e, sinds de geboorte over mijn zoon).

Iedere vrouw heeft tevens ons verschillende overgang. Daar zijn er die daarvoor in hun werkende bestaan kompleet horen te retour-stappen terwijl andere dat compleet mogen aanhouden. Het is me nogal ons verschil.

Ik heb zelf het inzicht dat ik het oproep mits het ware. Soms denk je plotseling: hee je voel mijn keel niet meer en prompt zet dit op.

Veel slaaploze nachten en opvliegers waar ik nu nog immers hetgeen last aangaande heb. En nu sinds ons jaar die ellende.

Je weet eigenlijk dit wordt ook wel, dat zodra er wat fout kan zijn met mijn boezem, het vermoedelijk niet zo heel ernstig wel niet kan zijn dat je er dood aangaat, omdat je zeven maanden geleden alsnog gecontroleerd ben (zelf ons echo) ....ja alles mag natuurlijk iedere keer, maar dat geldt wegens een ieder.

Verder is daar vorige week bloed onderzocht op een hormonen, en ons voorstel om hormonen te kunnen slikken heeft deze verder gedaan.

Je ben meteen 3 jaar in de menopauze, opvliegers bestaan weet heel wat minder, hartklachten en nerveus gevoel tevens beter, maar meteen die keelklachten, de ene dag keelpijn en dit gevoel verkouden te worden, een andere dag ook niet, ook dikwijls slijm in de keel, korstjes in een neus. Hetgeen je de laatste tijd verder ervaar is het mijn stem regelmatig veranderd...

Ik denk regelmatig krijg meer info het de verklaring wel weleens kan liggen aan het feit dat jouw niet zo speeksel aanmaakt in jouw mond kijk ook hier zodra je in de overgang komt, waardoor dit mond bekijk het hier en keelgedeelte ons beetje "uitdroogt" en dat dat tot lichte pijnklachten leiden betreffende slikken.

Ja de feestdagen er kan ik verder heel tegen op gadeslaan. Wij kunnen de 1e met familie bij een restaurant bunkeren. Hebben wij vorig jaar ook gedaan. En de 2e weten we niet. Mogelijkerwijs met een kinderen hetgeen verrichten, doch de zoon kan verder absoluut niet over drukte, uiteraard we gadeslaan immers hetgeen dit is.

Kan zijn daar met deze klachten ook hetgeen te doen, is daar gek betreffende teneinde iedere dag rond 4 uur wakker te geraken met borrels in mijn buik.

Daar waar je me tevens razend aan gemaakt heb is de gemakkelijkheid aangaande voorschrijven van middelen. Zeker, verder je ben werk en sociaal leven kwijtgeraakt via een overgang en je wist bij god niet wat me overkwam.

Je denk dan het kan zijn voorbij waar je aan in zat, en toch ervaar je mij alsnog nerveus. Het zijn eenvoudig de gevoelens betreffende de overgang. Die onrust gaat onverwacht ook niet weg, ja zowat indien een dag voorbij kan zijn. Sterkte hoor.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “De beste kant van Overgang Vrouwen”

Leave a Reply

Gravatar